7 jocuri asiatice gratis | Joacă online jocuri de cazino gratis

JOCURI ASIATIC

 • Bai shi
  Bai shi
 • Fei cui gong zhu
  Fei cui gong zhu
 • Fei long zai tian
  Fei long zai tian
 • Ji xiang 8
  Ji xiang 8
 • Magical stacks
  Magical stacks
 • Sun wukong
  Sun wukong
 • Zhao cai jin bao jackpot
  Zhao cai jin bao jackpot
google

JOACĂ JOCURI ASIATIC PENTRU DISTRACTIE. ÎNCERCAȚI GRATIS JOCURI ONLINE ASIATIC ÎN MODUL DEMO. NU ESTE NECESARĂ INSTALAREA SAU ÎNREGISTRAREA. 

Cunoaște jocuri online din Extremul Orient

Jocurile online într-un design asiatic și cu teme asiatice sunt la modă. Multe site-uri de jocuri de noroc oferă diferite tipuri de jocuri de cazino online asiatice, cum ar fi pachinko, mahjong, sic bo și alte sloturi cu tematică asiatică. În pachinko online, de exemplu, jucătorii trebuie să prindă mingi care trec peste o mașină pentru a câștiga premii. Online Mahjong cere jucătorilor să completeze piese pentru premii împotriva unui computer sau a unui alt jucător online. În versiunea online a Sic Bo, jucătorii dau zarurile și câștigă premii pentru aterizarea la combinații câștigătoare. Aceste și alte exemple arată că jocurile de noroc au o lungă tradiție în Asia. În plus față de jocurile tradiționale occidentale, multe site-uri de jocuri de noroc și cazinouri oferă o selecție de jocuri de cazino online asiatice online, cum ar fi pachinko, mahjong și sic bo. În cele ce urmează veți afla mai multe despre cele mai populare jocuri de noroc asiatice online.

Pachinko

Originar din Japonia, Pachinko este un popular joc de noroc asiatic care poate fi găsit în cazinouri. În Pachinko online, jucătorii trag mingi într-o mașină. Acestea se rostogolesc apoi printr-o pădure densă de ace. Jucătorul trebuie să prindă cât mai multe mingi cu stilourile pentru a câștiga premii.

Mahajong

Mahjong este un joc tradițional chinezesc în care patru jucători stau la o masă. La rândul lor, jucătorii se mișcă și aruncă seturi de dale pe rând pentru a îmbina patru sau cinci dale. De obicei, jucătorii de mahjong online trebuie să asambleze dale complete pentru a câștiga premii în timp ce se joacă împotriva computerului sau a jucătorilor reali. Puteți juca mahjong online prin intermediul site-urilor de jocuri de noroc pentru distracție sau pentru bani reali.

Sic Bo

Sic Bo este un alt joc de cazino popular din China. Multe cazinouri oferă versiuni online ale Sic Bo, unde jucătorii aruncă trei zaruri și primesc plăți pentru anumite rezultate. În jocul Sic Bo Online, jucătorii aruncă un set computerizat de zaruri și câștigă premii pentru aterizarea la combinații câștigătoare de zaruri.

Sloturi tematice asiatice

Pe lângă jocurile clasice de masă, multe sloturi de înaltă calitate își au originea și pe continentul asiatic. Jucătorii care doresc să joace jocuri de cazino online asiatice vor găsi o mulțime de opțiuni pe majoritatea site-urilor de jocuri de noroc. Jocurile asiatice precum Sic Bo, Mahjong, Pachinko și altele sunt opțiuni populare pentru jucători. În plus, cazinourile online oferă adesea sloturi cu tematică asiatică cu titluri precum Bruce Lee Slot, Geisha Wonders Slot și Emperor’s Garden Slot. Pentru a juca slot machine asiatice cu teme inspirate din Orientul Îndepărtat, aruncați o privire la lista noastră cu cele mai bune slot machine asiatice.