12 jocuri Bingo gratis | Joacă online jocuri de cazino gratis

JOCURI BINGO

 • Bingo bonanza
  Bingo bonanza
 • Bingo classic
  Bingo classic
 • Electro bingo
  Electro bingo
 • Extra bingo
  Extra bingo
 • Mayan bingo
  Mayan bingo
 • Pharaoh bingo
  Pharaoh bingo
 • Pop bingo
  Pop bingo
 • Rainforest magic bingo
  Rainforest magic bingo
 • Samba bingo
  Samba bingo
 • Sassy bingo
  Sassy bingo
 • Super bonus bingo
  Super bonus bingo
 • Sweet alchemy bingo
  Sweet alchemy bingo
google

JOACĂ JOCURI BINGO PENTRU DISTRACTIE. ÎNCERCAȚI GRATIS JOCURI ONLINE BINGO ÎN MODUL DEMO. NU ESTE NECESARĂ INSTALAREA SAU ÎNREGISTRAREA.

Jocurile de bingo online cresc în popularitate. Sunt disponibile în numeroase variante, cum ar fi Halloween Bingo, Quingo Bingo, Keno și Las Vegas. Aici veți găsi o mulțime de versiuni gratuite de bingo cu grafică excelentă și implementare tehnică. Îți amintesc de entuziasm și distracție acasă, la școală sau la cazinou. În cele ce urmează puteți afla mai multe despre jocurile moderne de bingo online.

Așa funcționează bingo-ul

Ideea pentru jocul de bingo a venit inițial din Spania. Astăzi, însă, jocul este deosebit de popular în Filipine și SUA. Când joci bingo, primești o carte cu numere diferite tipărite pe ea. Apoi se apelează numere aleatorii, pe care le comparați cu numerele de pe foaia de hârtie. Dacă este menționat un număr existent, îl marcați pe bilet. Oricine a reușit să marcheze toate cele cinci numere într-un rând orizontal sau vertical câștigă și anunță acest lucru strigând „Bingo”.

Joacă bingo online

Jocul de bingo este atât de popular în unele locuri încât au fost amenajate săli întregi de bingo în care se joacă premii mari. Jocul a fost, de asemenea, adaptat pentru emisiuni de televiziune. Acum puteți juca bingo oriunde pe telefonul dvs. smartphone sau pe alt dispozitiv mobil. În cazinourile online și furnizorii de jocuri online veți găsi o selecție largă de diferite variante de bingo. Tot ce au în comun este că puteți aștepta cu nerăbdare o mulțime de emoție și distracție.

Versiune modernă de bingo

Puteți juca versiunile moderne de bingo online împotriva oponenților generați de computer sau împotriva oponenților reali. Ei conving cu o grafică elegantă și un sunet clasic, astfel încât să apară un adevărat sentiment de cazino. Acest lucru este valabil mai ales pentru bingo-ul din Las Vegas. Dar adaptările sezoniere, cum ar fi Halloween Bingo, vin cu grafică creativă și amuzantă. Unele versiuni, cum ar fi Quingo Bingo, oferă extra și premii fascinante.

Bingo și keno

Keno este una dintre cele mai faimoase variante de bingo care se joacă în principal în Asia. Mizați pe anumite numere sau secvențe de numere între unu și 80. Apoi se trag și se apelează 20 de numere. Premiul în bani depinde de numărul de lovituri și de mărimea mizei pe rundă. Keno a fost dezvoltat în China. Legenda spune că jocul de loterie a fost inventat pentru a finanța Marele Zid Chinezesc. Cazinourile online și furnizorii de jocuri online oferă o gamă largă de versiuni diferite de Keno care pot fi jucate pentru distracție cu bani virtuali sau bani reali. Ei conving cu un fler din Orientul Îndepărtat și un peisaj sonor armonios. Descoperiți acum jocurile moderne de bingo și keno pentru smartphone-uri și alte dispozitive mobile.