4 jocuri Craps gratis | Joacă online jocuri de cazino gratis

JOCURI CRAPS

 • Craps
  Craps
 • Craps
  Craps
 • Craps
  Craps
 • Craps
  Craps
google

JOACĂ JOCURI CRAPS PENTRU DISTRACTIE. ÎNCERCAȚI GRATIS JOCURI ONLINE CRAPS ÎN MODUL DEMO. NU ESTE NECESARĂ INSTALAREA SAU ÎNREGISTRAREA.

Craps este un joc de noroc american cu zaruri. Între timp, însă, este răspândit și în Europa și se bucură, de asemenea, de o popularitate tot mai mare în această țară. Craps este oferit în cazinourile selectate, dar mai ales în cazinourile online. Avantajul acestui joc de zaruri este că jucătorii nu pariază unul împotriva celuilalt, ci colectiv împotriva cazinoului. Această posibilitate oferă o șansă permanentă și reală de a câștiga. De asemenea, trebuie menționat faptul că unele cazinouri oferă un bonus la acest joc. Cu toate acestea, procentele de plată pot varia în cazinouri.

Craps online în cazinoul online » Astfel puteți câștiga mulți bani astăzi!

Craps, uneori cunoscut sub numele de Craps Shooting sau Seven Eleven, s-a impus ca unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din toate timpurile din Statele Unite. Pe de altă parte, în Europa, este în prezent o piață de nișă. Asta se va schimba! De când cazinourile online au sărit pe trenul craps, jocul de zaruri s-a bucurat de popularitate tot mai mare în Germania. După ce au învățat regulile, tot mai mulți participanți speră să obțină un avantaj strategic. Am dori să găzduim atât experți potențiali, cât și experți cu experiență: nu numai că intrăm în jocuri și sfaturi, dar oferim și un bonus fără depunere care vă umple contul de utilizator cu 10 euro imediat ce l-ați înregistrat!

Acesta este motivul pentru care ar trebui să joci craps online

Fiecare dintre cititorii noștri ar trebui să petreacă cel puțin o seară în cazinoul regional. Farmecul și atmosfera vorbesc de la sine – și sunt o garanție pentru un divertisment bun, cu o perspectivă realistă de mare succes! Este clar, însă, că foarte puțini jucători au rezervele de timp necesare pentru a se putea implica în hobby-ul lor în mod regulat. Viața profesională și de familie este suficient de stresantă. În plus, nu este atât de ușor să fii mereu atent la orele de deschidere sau să ai la îndemână garderoba potrivită. Dacă doriți să jucați craps fără a fi nevoie să vă pregătiți pe larg, ne-ar face plăcere să vă recomandăm cazinoul online. Distracția jocului este identică, la fel și șansele de a câștiga! Chiar și la implementările pixelilor, vă veți înveseli rapid pentru primul dvs. succes.

Bibliotecile de jocuri de pe Internet au făcut un mare salt înainte doar în ultimii ani. Ceea ce a început odată ca un amestec de pixeli abia recunoscut a devenit acum o industrie de miliarde de dolari. Diferitele variante de craps online arată realiste, sunt însoțite de un peisaj sonor autentic și se plătesc imediat când ați câștigat un câștig. După doar câteva secunde, nu te vei mai simți ca și cum ai sta doar la computer. Opțiunile dvs. sunt aceleași cu cele de la cazinou. Vă stabiliți miza, plasați pariul și, după un scurt moment, știți dacă puteți aștepta un credit. Fără alți jucători, rundele trec rapid peste scenă. În doar un minut îți poți umple bugetul de mai multe ori!

Faptul că atât de multe cazinouri online se luptă pentru atenția dvs. poate părea copleșitor la început, dar veți beneficia pe deplin. La urma urmei, furnizorii lucrează mai mult ca niciodată pentru a inspira pe fiecare jucător de craps pe termen lung. Nu vă fie teamă să opriți concurența și să găsiți cele mai bune implementări de internet! În plus, puteți, de altfel, să colectați în mod repetat un bonus de craps.

Cum se joacă craps-urile online?

Craps ar putea părea complicat pentru un începător. Dar mai ales jucătorii care au renunțat deja la masa de ruletă estimează corect că prima impresie este înșelătoare. La fel de confuz pe cât arată tabloul, fațetele de bază ale jocului fierbătorului sunt interiorizate după câteva clipe.

Craps-urile online se joacă cu același set de reguli care este la ordinea zilei în cazinourile terestre. Oricine a câștigat deja experiență o poate arunca imediat în echilibru într-un mod profitabil. Între timp, sfătuim începătorii și începătorii să folosească modul de distracție gratuită pentru moment. În acest sens, pariază exclusiv cu bani de joc, fără riscuri financiare și șansa de a pierde bani din cauza ignoranței. Banii reali ar trebui riscați numai atunci când nu mai există întrebări despre cum să joci. Mai bine sigur decât rău!

Cele elementare

Scopul jocului de craps este fie să-l învingă pe dealer cu suma corectă, fie, ca la ruletă, să facă o predicție corectă. Plata este apoi calculată în funcție de probabilitatea de succes. Runda începe cu jucătorii participanți care își stabilesc miza. Se aplică standardele obișnuite: dacă riști mult, poți câștiga foarte mult – dar poți pierde tot la fel de repede! Prin urmare, vă recomandăm să vă asumați doar riscuri pe care le puteți suporta cu ușurință să le pierdeți. Nu sunt garantate câștiguri la jocurile de noroc. Nu contează cât de multă experiență a fost câștigată sau cât de bună poate fi abordarea ta.

Jucătorul al cărui rând este numit shooter. El pune cele două zaruri în mișcare și poate fi mai bogat pentru o câștig în numerar doar o clipă mai târziu. Următoarele opțiuni pot apărea la prima aruncare:

– Dacă trăgătorul atinge 7 sau 11 puncte cu perechea de zaruri, este considerat un lucru natural. El câștigă imediat și fie joacă din nou zarurile fără a accepta pariul, fie le transmite participantului care stă în dreapta lui. Deoarece 7 este numărul cel mai frecvent afectat din punct de vedere statistic, șansele de câștig sunt bune atât pentru începători, cât și pentru experți.

– Exact opusul se întâmplă cu așa-numita porcărie. Dacă jucătorul primește improbabilul număr 2, 3 sau 12, banca câștigă. El nu poate acuza înfrângerea cu o regulă specială și nici nu o poate pune în discuție în alt mod. Spre deosebire de ruletă, nu există excepții în care pierderea este înjumătățită.

– Toate celelalte numere descriu un punct. Dacă 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 ochi sunt lovite, trăgătorul este oprit pentru a pune zarurile în mișcare a doua oară. Până în acest moment, nici el, nici banca nu au câștigat. Cu toate acestea, stochasticii favorizează acum dealerul.

La a doua aruncare, regulile craps diferă ușor. Acum litiere sunt evaluate astfel:

– Tragerul câștigă pariul dacă își repetă punctul. De exemplu, dacă a declanșat-o cu 6 ochi, acum trebuie să le rostogolească din nou dacă vrea să încheie runda cu succes.

– Spre deosebire de aruncare, banca speră acum că numărul cel mai probabil 7 va fi acoperit. Dacă se întâmplă acest lucru, dealerul câștigă – și împreună cu el fiecare participant care a pariat pe el.

– Zarurile se aruncă din nou dacă nici punctul și nici 7 nu sunt aruncate. În medie, fiecare rundă durează aproximativ trei până la patru aruncări până când rezultatul a fost clar stabilit.

Opțiunile de pariere

Craps este disponibil în nenumărate cazinouri online. Deoarece implementările provin de la echipe software diferite, pariurile oferite pot diferi una de alta. Intrăm în cele mai populare pariuri și îți explicăm cât de mari sunt șansele tale de a câștiga!

Pass: Crezi că trăgătorul va câștiga cu aruncarea lui? Apoi, ar trebui să pariați imediat cu Pass că va atinge fie un punct natural, fie două puncte. Șansele de succes sunt de 49,29 la sută. Banca păstrează un avantaj minim al casei de doar 1,41 la sută. Passul este de două ori mai profitabil decât un simplu pariu la ruletă!

Nu trece : aici pariați pe exact opusul! Sperăm că banca profită de ea și câștigă jocul. Probabilitatea succesului dvs. este de 49,30 la sută. În multe cazinouri online, pariul, ca o pasă, este plătit 1: 1, astfel încât miza dvs. este dublată. Cu toate acestea, s-ar putea ca anumiți furnizori să rețină un mic comision, cum ar fi cu Baccarat.

Come : totuși, similar cu pariul de trecere, Come este încheiat doar atunci când runda este deja în curs. Pariți efectiv că jucătorul va atinge 7 sau 11, ceea ce este firesc. Complet independent de faptul că nici în acest caz nu mai este de nici un folos. Avantajul băncii cu acest pariu este, de asemenea, de doar 1,40 la sută.

Nu veni : Nu trece este exact opusul Treci, Nu vii este opusul Vine. Dacă runda intră cel puțin în a doua aruncare, veți câștiga cu un raport de plată de 1: 1 dacă trăgătorul lovește fie 2, fie 3 – sau jocul se termină cu 7 înainte de punctul de venire. Singura excepție: o egalitate este marcată pe numărul 12. Câștigi când shooterul pierde!

Pariuri la cote : aceste pariuri pot fi plasate fără un avantaj al casei. Jucătorii se angajează la anumite sume care sunt oferite la cote echitabile. Pariurile pe cote sunt posibile la sumele 4, 5, 6, 8, 9 și 10. Plata corespunde probabilității. De exemplu, totalurile 6 și 8 sunt oferite cu cote 6: 5, în timp ce totalurile 10 sunt oferite la 2: 1.

Pariuri de prepoziție: Și aici decideți că un anumit număr este acoperit. De exemplu, avantajul băncii cu Field (un pariu pe 2, 3, 4, 9, 10, 11 sau 12) este de numai 5,6%.

Plasați pariuri : înainte de lansarea, sunteți liber să plasați un pariu rapid înainte ca 7 să fie lovit. Ca și în cazul pariurilor la cote, sumele 6 și 8 sunt recomandate în special.

Cumpărați pariuri : corespunde pariurilor plasate, dar cu procentaje de plată mai bune. Captură: banca păstrează un comision de cinci la sută. Pariul de cumpărare merită comparat cu pariul pe loc pentru sumele 4 și 10.

Pariuri stabilite : opusul pariurilor de cumpărare, deoarece pariați că cele 7 vor fi lovite înainte de pariul total. Plătiți 4 și 10 plătiți dacă avantajul băncii este de 2,4 la sută cu probabilitatea de a câștiga 2: 3.

Craps online pe smartphone-uri, telefoane mobile și tablete

Cazinourile online arată calea și s-au adaptat continuu la zeitgeist. Așadar, nu este de mirare că este la fel de ușor pentru tine să pornești craps online pe telefonul tău mobil. Deci, nu depindeți nici de cel mai bun cazinou, nici de un computer desktop sau notebook. Deși manipularea pe ecranele mai mici poate fi puțin aventuroasă, în curând te-ai obișnuit. Cei care tastează în mod regulat pe smartphone-urile lor își vor găsi repede drumul și își pot paria pariurile online pe ori de câte ori se pot conecta la Internet. Cu multe platforme de jocuri de noroc, nu mai este nici măcar necesar să descărcați o aplicație. Jucătorii se joacă confortabil în browser și au inițializat jocurile după câteva secunde.

Craps, oriunde ai chef să joci craps – cât de bine sună asta? Și este adevărat în cel mai adevărat cuvânt. Întrucât aveți smartphone-ul la îndemână în orice moment și, în multe cazuri, este stabilită o conexiune WiFi, sunteți liber să puneți jocul online prin ritmul său non-stop. Poate că vă plictisiți în pauza de prânz sau doriți să jucați o rundă rapidă înainte de a pleca acasă, astfel încât să aveți mai mult timp pentru copii. Nu contează dacă joci doar cinci minute de craps online sau dacă petreci ore întregi cu hobby-ul tău, deoarece partenerul și descendenții tăi sunt în afara casei. Jucați craps fără program și alegând hainele potrivite – chiar la miezul nopții sau relaxându-vă în cadă într-o duminică.

Online Craps FAQ - Întrebări și răspunsuri

Nu vă faceți griji dacă regulile vi se par puțin prea complicate la început. Odată ce ați încercat craps, vă veți îndrăgosti rapid de jocul de noroc dinamic și extrem de divers. Știm din propria noastră experiență că merită să venim în mod regulat la masa virtuală și să pariez pe dealer sau jucător. Fiecare rundă are propriile trucuri individuale – indiferent dacă puneți singur zarurile în mișcare sau doar sperați că va apărea rezultatul pe care l-ați tastat. Știm, de asemenea, că, după citirea sfaturilor și trucurilor noastre, întrebările pot rămâne fără răspuns. De aceea am dori să le răspundem în acest moment!

Craps-urile online sunt sigure și transparente?

Cum pot de fapt să știu că nu sunt înșelat în craps-uri online? Acest gând pare aproape obligatoriu, datorită implementării software-ului, nu este niciodată complet clar dacă generatorul de numere aleatorii funcționează deloc sau nu produce un rezultat prestabilit. Cu toate acestea, putem spune totul: în cazinourile online care sunt autorizate în Uniunea Europeană sau chiar în Schleswig-Holstein, subtilitățile tehnice sunt verificate continuu de experți independenți. Așa cum multe companii emit permanențele în ruletă, sunteți binevenit să notați care sunt numerele. Veți găsi rapid că toate valorile de la 1 la 6 apar cu o probabilitate identică! Craps-ul online este sigur, corect, transparent și serios.

Ce strategie folosesc întotdeauna pentru a câștiga?

Am dori să vă spunem că, cu craps, vă schimbați viața dintr-o singură lovitură și nu puteți câștiga decât. Cu toate acestea, numărul mare de cazinouri online de renume demonstrează că nu este așa. Toți există pentru că sunt în negru și știu să-și folosească eficient casa. Anume, oferindu-ne continuu cele mai bune și mai profitabile jocuri! Nu există nicio strategie care să vă ajute să reușiți cu siguranță în craps. Setul de reguli nu este deloc conceput pentru a oferi jucătorilor un avantaj. Prin urmare, oricine este interesat trebuie să țină cont de faptul că craps-ul este un joc de noroc. Spune: Depinde de ajutorul Fortuna. Veți câștiga mulți bani, dar puteți pierde la fel de mulți bani. Distracția, emoția și emoțiile sunt garantate pe tot parcursul!

Pot fi jucate craps-uri în cazinoul live?

Cazinourile live sunt tendința orei. În loc să meargă la cazinoul local, jucătorii pariază pur și simplu acasă cu dealeri și crupieri adevărați! Jocurile de dealeri live sunt acum disponibile în aproape fiecare cazinou online – chiar și cu un portofoliu mare, în funcție de dezvoltatorul de software. Dar, deși blackjack-ul, ruleta și baccarat sunt obligatorii, deseori există o lipsă de craps. Desigur, este puțin mai dificil să simulezi un jucător care aruncă zarurile. Dar nu este imposibil! În consecință, sperăm să putem șterge acest paragraf în câteva luni. Fără îndoială, Craps aparține fiecărui cazinou live bine organizat! În stil adecvat, cu o transmisie web lină, un dealer instruit și șansele binecunoscute de câștig.

Când vor fi plătite câștigurile mele?

Chiar mai important decât câștigarea de bani reali este plata. La urma urmei, nu vrei doar să fii fericit că ai sfidat calculul probabilității. Doriți să cunoașteți banii reali din contul dvs. bancar în același timp! Cazinourile online se străduiesc să plătească câștigurile cât mai repede posibil. În mod normal, procesul și toate garniturile durează în jur de două până la cinci zile lucrătoare. Cu sprijinul eWallet-urilor precum Skrill și Neteller, procesul poate fi accelerat semnificativ. Vă sfătuim să vă verificați contul de utilizator în timp util. Furnizorii se asigură astfel că numai adulții cu vârsta legală se pot înregistra pe platformă și că clienții pot fi cu ușurință repartizați la tranzacțiile lor. Dacă nu este posibil să solicitați o retragere, este posibil să nu fi îndeplinit cerințele de pariere pentru bonusurile potențial utilizate.

Cum pot asigura un bonus online de craps?

… ceea ce ne aduce la subiect! Rundele gratuite asigură un start fără riscuri. Însă dezavantajul se explică de la sine: este imposibil să câștigi bani reali cu ajutorul lor. Dacă, pe de altă parte, recurgeți la o promoție, vi se permite foarte mult să încasați un premiu în bani reali. Nu tragi gratuit, ci pe casă! Pe baza bonusurilor și a promoțiilor, puteți vedea cât de serios este un furnizor atunci când se adresează clienților noi și fideli. Numai din acest motiv, bonusul pentru primul depozit a devenit ferm stabilit. Devine și mai bun cu un bonus fără depunere, care este creditat înainte de tranzacție. Pentru a putea cunoaște mai bine Craps, avem în magazin un cadou special. Mulțumită casino-online.de puteți începe imediat cu 10 euro gratuit! Singura cerință: vă înregistrați un cont cu bani reali – care, desigur, nu vine cu nicio obligație.