7 jocuri Keno gratis | Joacă online jocuri de cazino gratis

JOCURI KENO

 • Jackpot keno
  Jackpot keno
 • Keno
  Keno
 • Keno
  Keno
 • Keno
  Keno
 • Keno
  Keno
 • Keno lab
  Keno lab
 • Kenotronic
  Kenotronic
google

JOACĂ JOCURI KENO PENTRU DISTRACTIE. ÎNCERCAȚI GRATIS JOCURI ONLINE KENO ÎN MODUL DEMO. NU ESTE NECESARĂ INSTALAREA SAU ÎNREGISTRAREA.

Keno - Așa se joacă

Jocurile de loterie sunt populare în întreaga lume. Acestea oferă un jackpot complet și șansa de a câștiga milioane pentru cei care aleg numerele potrivite. Desenul este întotdeauna așteptat cu entuziasm și anticipare de la toți participanții. Keno este un nou tip de joc de loterie profitabil oferit în multe cazinouri online. Keno oferă cote mai bune decât alte loterii. În plus, extragerile au loc mai des. Mai jos este cum să joci Keno.

Keno: regulile jocului

În Keno, alegeți între una și 15 casete care sunt identice cu numerele de la unu la 80. Funcționează ca jocul obișnuit de loterie. Suma și șansa de a câștiga depind de câte terenuri joci. În fiecare desen sunt extrase 20 de numere. Apoi, puteți compara rezultatul cu vârful. Dacă există un meci suficient, veți primi un premiu. Cotele pentru fiecare câmp jucat vor fi anunțate în avans.

Loteria online cu șanse mari de câștig

Rata de câștig în Keno depinde de numărul de casete bifate. Un număr are ca rezultat un raport de plată de 3: 1. Deci, în acest caz, primiți 3 USD pentru biletul de 1 USD. Dar dacă pariați pe 10 câmpuri și aveți cinci sau mai multe accesări, așteaptă un profit semnificativ mai mare. Atingeți jackpotul cu 10 sau mai multe numere corecte.

Strategiile Keno

Numerele câștigătoare sunt determinate cu un generator aleatoriu în Keno. Șansele de a câștiga sunt aceleași pentru fiecare bilet, deci nu există o strategie reală. Majoritatea jucătorilor stabilesc o secvență de numere pe care le pot aminti cu ușurință sau care au o semnificație specială pentru ei. Cu toate acestea, merită să obțineți informații în avans cu privire la oportunitățile de profit în raport cu numărul de câmpuri. În Keno, alegeți o combinație de numere pe care nu pariați adesea. În acest fel, evitați împărțirea câștigurilor între mai mulți jucători dacă numerele sunt egale.

Keno la cazinourile online de top

Jocurile de loterie precum Keno sunt din ce în ce mai prezente în cazinourile online. Acestea sunt rapide și ușor de realizat și promit fiorii la fiecare remiză. În Keno, puteți obține câștiguri semnificative doar cu câteva numere corecte. În plus, există posibilitatea de a sparge un jackpot complet. În cazinourile online moderne puteți alege adesea între diferite variante Keno. Acestea diferă în ceea ce privește grafica și regulile jocului. Deci, puteți alege o versiune pentru a vă testa șansele de câștig. Înregistrați-vă acum la cazinoul online pentru a încerca Keno și alte jocuri de loterie.