1 jocuri Sicbo gratis | Joacă online jocuri de cazino gratis

JOCURI SICBO

  • Sic bo dragons
    Sic bo dragons
google

JOACĂ JOCURI SICBO PENTRU DISTRACTIE. ÎNCERCAȚI GRATIS JOCURI ONLINE SICBO ÎN MODUL DEMO. NU ESTE NECESARĂ INSTALAREA SAU ÎNREGISTRAREA.

Jocurile clasice de cazino asiatice își găsesc drumul în tot mai multe cazinouri online. Acest lucru se aplică și vechiului joc de zaruri chinezesc Sic Bo. Este similar cu Chuck-a-Luck și Craps și se caracterizează prin reguli ușor de înțeles. În cele ce urmează veți afla mai multe despre interesantul joc de cazino Sic Bo.

Cursul jocului

Sic Bo este un joc de masă cu trei zaruri. Mai întâi plasați pariul pe una dintre numeroasele combinații posibile de zaruri de pe masă. Apoi, cuburile sunt plasate într-un cilindru de plastic și agitate energic. Apoi va fi anunțat rezultatul unei runde. În funcție de numărul de puncte, mai multe puncte de pe masă pot fi câștigătoare. Veți primi profitul conform tabelului de plăți.

Miza de la Sic Bo

Cu Sic Bo nu aveți doar opțiunea de a paria pe numărul exact de sâmburi. Mai degrabă, puteți paria pe numere mari (11-17) sau pe numere mici (4-10). Acest lucru în fiecare caz la o rată de 2: 1. Dacă pariați pe numere mari, pierdeți doar dacă totalul zarurilor este sub 11 sau 18. Dacă pariați pe numere mici, pierdeți doar dacă totalul zarurilor depășește 10 sau trei. De asemenea, aveți opțiunea de a paria pe numere pare și impare în Sic Bo. Cu acest pariu șansele de a câștiga sunt chiar 1: 1.

Masa de plată de la Sic Bo

Când pariați pe numărul total de zaruri din Sic Bo, se aplică următorul tabel de plată:

  • Suma patru și 17: cote = 50: 1
  • Suma cinci și 16: cote = 18: 1
  • Suma șase sau 15: cote = 14: 1
  • Suma șapte sau 14: cote = 12: 1
  • Suma opt sau 13: cote = 8: 1
  • Suma nouă, 10, 11 și 12: cote = 6: 1

Pariuri simple în Sic Bo

Cu un singur pariu în Sic Bo, pariați pe apariția unui anumit număr între unu și șase. Dacă apare pe unul dintre cele trei zaruri, cotele sunt 1: 1. Dacă numărul apare pe două zaruri, se aplică cota 2: 1, iar dacă apare pe toate cele trei zaruri, cota 3: 1.

Pariuri triple și duble

Cu Sic Bo poți face pariuri triple și duble în plus față de un singur pariu. Într-un pariu triplu, pariați pe trei din același număr. De exemplu, toate zarurile arată trei. Apoi se plătește o rată de câștig de 24: 1. În cadrul unui pariu dublu, pariați că două din cele trei zaruri vor avea același număr. În acest caz, cotele sunt de 8: 1.

Strategii în Sic Bo

Sic Bo este un joc de noroc, dar există câteva strategii încercate și testate. Similar cu ruleta, cea mai mare șansă de a câștiga este atunci când pariați pe numere mici și mari sau pare și impare. Pariurile duble și triple sunt, de asemenea, foarte populare. Descoperiți jocul de zaruri chinezesc Sic Bo în principalele cazinouri online.