Termeni de utilizare

google

Termeni de utilizare

Renunțare

Răspunderea pentru conținut

În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili pentru propriul conținut de pe aceste pagini, în conformitate cu legislația generală, în conformitate cu secțiunea 7, paragraful 1 din Legea germană privind telemedia. Conform §§ 8-10 TMG, în calitate de furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile transmise sau stocate de la terți sau să cercetăm circumstanțele care indică activitate ilegală. Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile generale rămân neafectate. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul în care am devenit conștienți de o anumită încălcare legală. De îndată ce vom fi conștienți de astfel de încălcări legale, vom elimina imediat acest conținut.

Răspunderea pentru linkuri
Oferta noastră conține linkuri către site-uri web externe ale terților asupra cărora nu avem nicio influență asupra conținutului. Prin urmare, nu putem accepta nicio răspundere pentru acest conținut terță parte. Furnizorul sau operatorul respectiv al paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor legate. Paginile legate au fost verificate pentru eventuale încălcări legale în momentul în care au fost conectate. Nu a fost găsit conținut ilegal în momentul creării linkului. Un control permanent al conținutului paginilor legate nu este rezonabil fără dovezi concrete ale unei încălcări a legii. De îndată ce vom fi conștienți de încălcări legale, vom elimina imediat aceste legături.

Drepturi de autor

Conținutul și lucrările de pe aceste pagini create de operatorul site-ului web sunt supuse legii dreptului de autor german. Duplicarea, procesarea, distribuirea și orice fel de exploatare în afara limitelor legii drepturilor de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site web sunt permise numai pentru uz privat, necomercial. În măsura în care conținutul de pe acest site nu a fost creat de operator, sunt respectate drepturile de autor ale terților. În special conținutul terților este marcat ca atare. Dacă totuși ar trebui să conștientizați o încălcare a drepturilor de autor, vă vom cere să ne anunțați în consecință. Dacă vom fi conștienți de încălcări legale, vom elimina imediat acest conținut.